zondag 27 november 2011

Herfstimpressies en spel op de wei










Zo nu en dan doen we de wei achter de paddock nog open nu minder voor het eten als wel de extra ruimte en daar wordt door de paarden graag gebruik van gemaakt voor wat wilder spel.
Vooral Bink, Jondo en Rin Chin Chin hebben er veel zin in.
Bébé laat zich ook nog wel eens verleiden en Jondo probeert het ook nog bij Cindy maar die houdt zich als echte dame buiten dit soort gekleuter.

negende (tijdelijke) paardenbewoner gearriveerd


Al weer twee weken geleden is nog een nieuwe medebewoonster bij onze paardengroep gekomen: Carmina, een 14 jarige Tinkerdame van rond de 1.50 groot.
Zij is hier tijdelijk en in bruikleen tot haar eigenaressen hun paddock paradise vermoedelijk ergens in het voorjaar af hebben. Ze is een hele vriendelijk en goed opgevoed en gereden paardje en ze heeft al snel veel fans in deze eerste twee weken gekregen. Ook wordt ze regelmatig herkend omdat ze met Sint Maarten bij een school opgetreden is.
Alleen in de paardengroep is ze, na een stormachtige liefde op het eerst gezicht met Bébé, nog wat bangig en durft nog niet met de rest samen te eten. Maar ze komt heel langzaam dichter bij...